نصب سیستم صوتی در محل شما توسط پاورز انجام میشه همین حالا با ما تماس بگیرید

کلیپینگ چیست؟

کلیپینگ چیست؟

کلیپینگ یا همان کلیپ شدن یکی از مشکل ساز ترین مسائل کارآدیوست که تلفات بسیاری را چه برای فروشندگان ،(شرکتها و مغازه ها) و چه برای مصرف کنندگان ببار میآورد .این مشکل که خیلی هم نا پیدا میباشد با کمی دقت براحتی قابل حل است،در حقیقت بروز این مشکل ناشی از بی اطلاعی ماست

همانطور که می دانیم خروجی یک آمپلی فایر بصورت موجهای سینوسی می باشد، فشار بیش از حد بر یک آمپلی فایر برای گرفتن توان بیشتر باعث بروز این مشکل میشود .یعنی با فشار بیش از حد بر یک آمپلی فایر.این موجهای سینوسی دچار تغییر شکل می شوند  بطوریکه پیکهای موج سینوسی از حالت گرد به حالت صاف درمی آید یعنی برای لحظه ای بسیار کوتاه ولتاژ AC تبدیل به ولتاژ DC میشود .

وقتی ما از یک آمپلی فایر توان بیشتر از ظرفیتش می خواهیم آمپلی فایر مقدار اضافی خواسته شده را تبدیل به یک خط کرده و با همان ظرفیت به کارش ادامه میدهد یعنی ظرفیت بالای خط چین را حفظ می کند و ادامه آن را بصورت مستقیم ادامه می دهد .

اما طبعات کلیپینگ چیست ؟

اگر این تعریف را بپذیریم که هر نوع تغییر شکل در سیگنال خروجی نسبت به سیگنال ورودی به آمپلی فایر یک دیستروشن است ،پس باید کلیپینگ را هم جزو دیستروشن ها بنامیم ، ولی چگونه این مسیله حادث می شود و چرا کلیپ بصورت دیستروشن عمل میکند ، در شرایط عادی سیکل حرکتی صفحه یک بلندگو بصورت سینوسی است یعنی در دو طرف خط موج یک پیک داریم با نوکهای گرد و مشخص، ولی وقتی که این موجها در منطقه پیکها(خط چینها) تبدیل به خط می شوند یعنی برای مدت کوتاهی DC می شوند .در این زمان صفحه بلندگو برای مدت بسیار کوتاهی بدون حرکت ایست میکند. وتوضیح آن بدین گونه می باشد  که با ایجاد ولتاژ DC میدان مغناطیسی حاصل از آهنربای بلندگو صفحه را به دورترین نقطه میراند (چه در بالا و چه در پایین )البته زمان رانش بسیار کم است ولی در هر صورت باعث بهم ریختگی صدای حاصل می باشد  حال هر چه فشار حاصله بیشتر از ظرفیت آمپلی فایر باشد زمان رانش و دفع توسط آهنربا بیشتر است .

مشکل  بعدی ناشی از کلیپ شدن ایجاد گرمای مضاعف توسط میدان الکتریکی حاصل از موتور بلندگو  (سیم پیچ )می باشد.

اگر می خواهید کمتر دچار کلیپ شوید :

1ـاگر قدرت زیاد میخواهید از آمپ قوی استفاده کنید

۲ـاز پکیج سیم خوب و به قطر مناسب استفاده کنید.

3- از تنظیمات موازی کمتر استفاده کنید

مقالات 

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش